Varför kan eTwinning-användare logga in på School Education Gateway men inte tvärtom? - Kunskapsbas / Konton, registrering och inloggning - School Education Gateway Support

Varför kan eTwinning-användare logga in på School Education Gateway men inte tvärtom?

Authors list

Lärare med ett eTwinning-konto kan använda samma konto för att logga in på webbplatsen School Education Gateway. Det är för att göra det lättare för eTwinning-lärare att använda School Education Gateway. Alla som inte har ett eTwinning-konto kan enkelt skapa ett School Education Gateway-konto. Till skillnad från eTwinning är School Education Gateway öppet för alla intressenter och inte bara för lärare. Användare kan därför inte använda sitt School Education Gateway-konto för att logga in på eTwinning, som är en plattform endast för lärare och där nya medlemmar verifieras och godkänns av National Support Service i deras land.

Hjälpfull Oanvändbar

4 av 4 personer tyckte att sidan var användbar