Vilket slags utrustning eller mjukvara behöver jag för att delta i en kurs? - Kunskapsbas / Kurser på nätet / Registering och anmälan - School Education Gateway Support

Vilket slags utrustning eller mjukvara behöver jag för att delta i en kurs?

Authors list

För att delta i en online kurs behöver du inget annat än en stabil internetuppkoppling och den senaste versionen av en av de stora webbläsarna.

Teacher Academys online kurser ses bäst med webbläsarna Chrome eller Firefox men är även certifierade för Internet Explorer, Windows Edge och Safari.

På en del kurser erbjuder vi webbinarier, som är en 1 timmas direkta online seminarier, med hjälp av verktygen Adobe Connect. På en del system kan man uppmanas att ladda ner en liten mjukvara för att detta verktyg ska fungera. Man behöver inte en webbkamera eller mikrofon för dessa webbinarier.