Jag har glömt mitt användarnamn/lösenord. Vad gör jag? - Kunskapsbas / Konton, registrering och inloggning - School Education Gateway Support

Jag har glömt mitt användarnamn/lösenord. Vad gör jag?

Authors list

Om du har glömt dina inloggningsuppgifter kan du använda länken ”Glömt användarnamn/lösenord?” som finns i inloggningsfönstret (som nås via den blå knappen i det övre högra hörnet) för att återställa ditt lösenord. Du får då ett e-postmeddelande med ditt användarnamn och lösenord. När du har loggat in på sidan ska du ändra lösenordet på profilsidan.

Observera att om du först har loggat in med ett befintligt eTwinning-konto eller via sociala medier kan du inte använda funktionen återställning av lösenord. I sådana fall återställer du dina inloggningsuppgifter på eTwinning eller på respektive webbplats för sociala medier och använder sedan de nya för att logga in på School Education Gateway.

Hjälpfull Oanvändbar

3 av 8 personer tyckte att sidan var användbar