Jag hittade en intressant listning om kurs/möjlighet till rörlighet/strategiskt partnerskap. Vem ska jag kontakta om det? - Kunskapsbas / Erasmus+ möjligheter / Hitta en listning - School Education Gateway Support

Jag hittade en intressant listning om kurs/möjlighet till rörlighet/strategiskt partnerskap. Vem ska jag kontakta om det?

Authors list

För att få mer information om kurs/möjlighet till rörlighet/strategiskt partnerskap kontaktar du organisationen som har lagt upp listningen:

• Använd formuläret för direkt kontakt (inloggning krävs) som finns på höger sida av listningssidan.
  • Gå till webbplatsen för den organisation som har lagt upp listningen.

Observera att School Education Gateway inte erbjuder kurser på plats, möjligheter till rörlighet eller strategiska partnerskap utan bara erbjuder skolor verktyg att göra det.