Hur anmäler jag mig till en online kurs på Teacher Academy? - Kunskapsbas / Kurser på nätet / Registering och anmälan - School Education Gateway Support

Hur anmäler jag mig till en online kurs på Teacher Academy?

Authors list

För att anmäla sig till en online kurs måste man först registrera sig som användare på plattformen School Education Gateway. Om du tycker att det är svårt, se handledningen. När du har skapat ditt användarkonto och loggat in går du till Teacher Academy för att se vilka onlinekurser som finns. Välj en kurs och gå till "Kursens webbplats" där du kan klicka på knappen ”Anmäl dig nu”. Om du inte ser knappen, kontrollera då att du är inloggad.

Hjälpfull Oanvändbar

4 av 6 personer tyckte att sidan var användbar