Hur kan jag få information om nya kurser, möjligheter till rörlighet och förfrågningar om strategiska partnerskap? - Kunskapsbas / Erasmus+ möjligheter / Hitta en listning - School Education Gateway Support

Hur kan jag få information om nya kurser, möjligheter till rörlighet och förfrågningar om strategiska partnerskap?

Authors list

Du kan välja att få uppdateringar varje vecka via e-post med de senaste listningarna som överensstämmer med dina sökkriterier i en av dina sparade sökningar. För att ta emot meddelande för en av dina sökningar går du till Min profil > Kurser/Möjlighet till rörlighet/Strategiska partnerskap > Sparade sökningar. Klicka sedan på ”Meddela mig” under respektive sparad sökning som du vill ha uppdateringar för. Du kan spara vilken sökning som helst som gjorts i avsnitten Kurskatalog / Möjlighet till rörlighet /Strategiskt partnerskap.