Hur gör jag för att föreslå innehåll till School Education Gateway? - Kunskapsbas / Redaktionellt innehåll (artiklar och videor) - School Education Gateway Support

Hur gör jag för att föreslå innehåll till School Education Gateway?

Authors list

Har du förslag på intressant innehåll som du skulle vilja se på School Education Gateway? Använd det här onlineformuläret för att skicka dina förslag till oss. Innan du skickar in det kan du titta på våra innehållstyper och ämnen för varje månad. Om du vill föreslå innehåll för ett visst månadsämne måste det skickas in tre månader i förväg. Vi kan tyvärr inte publicera allt innehåll som föreslås, men redaktionsgruppen går igenom alla förslag och kommer att informera er som skickat in om materialet väljs ut för publicering. Vi förbehåller oss även rätten att redigera inskickat material före publicering.

Hjälpfull Oanvändbar

7 av 7 personer tyckte att sidan var användbar