Hur gör jag för att lägga till en organisation i min profil? - Kunskapsbas / Konton, registrering och inloggning - School Education Gateway Support

Hur gör jag för att lägga till en organisation i min profil?

Authors list

För att lägga till en organisation till din profil, kontrollera först om organisationen redan finns i databasen. Vi rekommenderar att du först söker efter organisationen via PIC (identifieringskod för deltagare). Men om du inte kan den kan du söka via plats.

Organisationsprofilerna i databasen har bara skapats av användare och din stad eller organisation kanske inte finns med än. Om du inte hittade din organisation kan du skapa en profil för den. I sådana fall blir du automatiskt dess administratörsanvändare. Om organisationen redan har skapats av en annan användare kan du skicka en förfrågan om medlemskap till den aktuella administratörsanvändaren som kan godkänna eller avvisa den. När din förfrågan är godkänd blir du medlem i organisationen.

Alla medlemmar i organisationen kan lägga till, redigera och ta bort listningar. Organisationens administratör kan även redigera organisationens information och kontaktuppgifter, lägga till och ta bort andra medlemmar samt överföra rollen som administratörsanvändare till en annan medlem.