Hvorfor kan eTwinning-brukere logge inn på School Education Gateway, men ikke omvendt? - Kunnskapsbase / Kontoer, registrering og innlogging - School Education Gateway Support

Hvorfor kan eTwinning-brukere logge inn på School Education Gateway, men ikke omvendt?

Authors list

Lærere som har en eTwinning-konto kan bruke samme konto for å logge inn på School Education Gateways nettside. Hensikten er å gjøre det enklere for eTwinning-lærerne å bruke School Education Gateway. Alle som ikke har en eTwinning-konto kan uten problem opprette en School Education Gateway-konto. I motsetning til eTwinning er School Education Gateway åpen for alle interessenter, og ikke bare for lærere. Brukerne kan derfor ikke bruke kontoen hos School Education Gateway til å logge inn på eTwinning, som fremdeles er en plattform forbeholdt eTwinning-lærere, og der nye medlemmer verifiseres og godkjennes av Den nasjonale støtteorganisasjonen i det aktuelle landet.

Hjalp meg Unhelpful

8 of 9 people found this page helpful