Jeg har glemt brukernavnet/passordet mitt. Hva gjør jeg? - Kunnskapsbase / Accounts, Registration & Log-in - School Education Gateway Support

Jeg har glemt brukernavnet/passordet mitt. Hva gjør jeg?

Authors list

Hvis du har glemt innloggingsopplysningene, kan du tilbakestille passordet via "Glemt innlogging/passord"-lenken som du finner i innloggingsvinduet (som du kommer til ved å klikke på den blå knappen øverst i høyre hjørne). Du mottar en e-post med brukernavn og et nytt passord. Når du har logget inn på nettsiden, bør du endre passordet på Profilsiden.

Vær oppmerksom på at hvis du først logget inn på nettsiden med en eksisterende eTwinning-konto eller en konto i sosiale medier, kan du ikke bruke funksjonen for å tilbakestille passordet. I så fall tilbakestiller du innloggingsinformasjonen i eTwinning eller den aktuelle kontoen i sosiale medier, før du bruker de nye opplysningene til å logge inn på School Education Gateway.

Hjalp meg Unhelpful

3 of 8 people found this page helpful