Hvordan kan jeg legge til en organisasjon i profilen? - Kunnskapsbase / Kontoer, registrering og innlogging - School Education Gateway Support

Hvordan kan jeg legge til en organisasjon i profilen?

Authors list

For å legge til en organisasjon i profilen, sjekker du først om organisasjonen allerede finnes i databasen. Vi anbefaler at du først søker etter organisasjonen ved å angi PIC (deltakerkode). Hvis du ikke kjenner koden, søker du ut fra plassering.

Organisasjonsprofilene i denne databasen er opprettet av brukerne, og det er ikke sikkert at ditt sted eller din organisasjon er lagt inn ennå. Hvis du ikke finner organisasjonen din, kan du opprette en profil selv. I så fall blir du automatisk admin-bruker for denne oppføringen. Dersom organisasjonen allerede er registrert av en annen bruker, kan du sende en medlemsforespørsel til den som er admin-bruker, som enten kan godta eller avslå forespørselen. Når forespørselen er godtatt, blir du medlem av organisasjonen.

Alle medlemmer av en organisasjon kan legge til, redigere og slette oversikter. Administratoren for organisasjonen kan også redigere organisasjonens informasjon og kontaktopplysninger, legge til og fjerne andre medlemmer og overføre administratorrollen til et annet medlem.

Hjalp meg Unhelpful

3 of 4 people found this page helpful