Waarom kunnen gebruikers van eTwinning wel inloggen op de School Education Gateway maar andersom niet? - Kennisbank / Accounts, registratie & aanmelden - School Education Gateway Support

Waarom kunnen gebruikers van eTwinning wel inloggen op de School Education Gateway maar andersom niet?

Authors list

Leerkrachten met een eTwinning account kunnen dezelfde account gebruiken om in te loggen op de School Education Gateway website. Dit is zo ontworpen om het gemakkelijker te maken voor eTwinning leerkrachten om School Education Gateway te gebruiken. Als u nog geen eTwinning account heeft kunt u heel makkelijk een School Education Gateway account aanmaken. In tegenstelling tot eTwinning is de School Education Gateway toegankelijk voor alle belanghebbenden en niet alleen voor leerkrachten. Gebruikers kunnen echter niet hun School Education Gateway account gebruiken om in te loggen bij eTwinning, dat een platform alleen voor leerkrachten blijft, en waar nieuwe leden geauthenticeerd en goedgekeurd worden door de Nationale Ondersteuningsdienst in hun land.

Behulpzaam Niet nuttig

4 van 4 mensen vonden deze pagina nuttig