Wie kan een vermelding posten en hoe wordt de kwaliteit van de vermeldingen in de gaten gehouden? - Kennisbank / Erasmus+ mogelijkheden / Vermelding zoeken - School Education Gateway Support

Wie kan een vermelding posten en hoe wordt de kwaliteit van de vermeldingen in de gaten gehouden?

Authors list

Iedereen kan een cursus, mobiliteitsmogelijkheid of aanvraag voor een strategisch partnerschap plaatsen op de School Education Gateway. De enige voorwaarde voor het creëren van een vermelding is dat gebruikers een individuele login account moeten hebben die gelinkt is aan een organisatie, en dat elke organisatie een Participant Identificatie Code (PIC) moet hebben.

Cursussen, mobiliteitsmogelijkheden en aanvragen voor strategische partnerschappen worden aangeboden door onafhankelijke organisaties die gevraagd worden de voorwaarden en condities van de School Education Gateway met betrekking tot hun vermeldingen te respecteren. Vermeldingen worden niet vooraf goedgekeurd of geauthenticeerd door de Europese Commissie of Nationale Agenschappen.

De Europese Commissie accepteert geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, het aanbieden of het management. Gebruikers kunnen alle inhoud of organisaties rapporteren die zij onwettig of aanstootgevend beschouwen. De beheerders van de website kunnen bereikt worden via de ondersteuningspagina's.

Behulpzaam Niet nuttig

10 van 10 mensen vonden deze pagina nuttig