Wat voor soort apparatuur of software heb ik nodig voor succesvolle deelname aan een cursus? - Kennisbank / Online cursussen / Registratie & Inschrijvingen - School Education Gateway Support

Wat voor soort apparatuur of software heb ik nodig voor succesvolle deelname aan een cursus?

Authors list

Om deel te nemen aan een online cursus heeft niets anders dan een stabiele internetverbindingen en de meest recente versie van één van de bekende internetzoekmachines nodig.

De online cursussen van de Teacher Academy kunnen het best bekeken worden met behulp van de zoekmachines Chrome of Firefox maar het kan ook met Internet Explorer, Windows Edge en Safari.

Als onderdeel van een aantal cursussen bieden wij webinars aan, hetgeen online lezingen van een uur zijn met behulp van de tools Adobe Connect. Sommige systemen kunnen u verzoeken een kleine softwareprogrammatje te downloaden om deze te laten werken. U heeft geen webcamera of microfoon nodig voor deze webinars.

Behulpzaam Niet nuttig

4 van 4 mensen vonden deze pagina nuttig