Ik ben mijn gebruikersnaam/wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen? - Kennisbank / Accounts, registratie & aanmelden - School Education Gateway Support

Ik ben mijn gebruikersnaam/wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen?

Authors list

Wanneer u uw inlogggegevens vergeten bent kunt u de link “Login/wachtwoord vergeten?” gebruiken, die te vinden is op het inlogvenster (bereikbaar via de blauwe knop in de rechterbovenhoek). U zult een e-mail ontvangen met uw gebruikersnaam en een nieuw wachtwoord. Nadat u heeft ingelogd op de website moet u dit wachtwoord veranderen op uw profielpagina.

Denk erom dat in het geval u ingelogd bent op de site via een bestaande eTwinning account, of een social media account, u de mogelijkheid tot het opnieuw instellen van uw wachtwoord niet kunt gebruiken. In dat geval kunt u uw credenties op eTwinning of de respectievelijke social media website resetten, en daarna de nieuwe gebruiken om in te loggen bij de School Education Gateway.

Behulpzaam Niet nuttig

3 van 10 mensen vonden deze pagina nuttig