Hoe meld ik mijzelf aan voor een online cursus van de Teacher Academy? - Kennisbank / Online cursussen / Registratie & Inschrijvingen - School Education Gateway Support

Hoe meld ik mijzelf aan voor een online cursus van de Teacher Academy?

Authors list

Om uzelf aan te melden voor een online cursus dient u zich eerste als gebruiker van het School Education Gateway platform te registreren. Bekijk a.u.b. deze tutorial indien dit moeilijkheden geeft. Wanneer u uw gebruikersaccount heeft aangemaakt en ingelogd bent, gaat u naar de Teacher Academy om de beschikbare online cursussen te bekijken. Selecteer de cursus en ga naar de "Cursuswebpagina", waar u op de knop “Nu aanmelden” kunt klikken. Als u “Nu aanmelden” niet kunt zien, controleer dan of u ingelogd bent.

Behulpzaam Niet nuttig

5 van 7 mensen vonden deze pagina nuttig