Skip to main content

Зошто корисниците на еТвининг можат да се логираат на Училишната Образовна Порта но не и обратно? - Knowledgebase / Акаунти, Регистрација & Логирање - School Education Gateway Support

Зошто корисниците на еТвининг можат да се логираат на Училишната Образовна Порта но не и обратно?

Authors list

Наставниците со еТвининг акаунт може да го користат истиот акаунт за да се логираат на веб страната на Училишната Образовна Порта. Ова е направено за да им олесни на еТвининг наставниците да ја употребуваат Училишната Образовна Порта. Секој кој нема еТвининг акаунт може лесно да отвори акаунт на Училишната Образовна Порта. Спротивно на еТвининг, Училишната Образовна Порта е отворена за сите заинтересирани страни а не само за наставници. Корисниците не можат поради тоа да го користат нивниот акаунт за Училишната Образовна Порта за да се логираат на еТвининг која што останува платформа само за наставници, и каде што новите членови се проверени и одобрени од Националната Служба за Поддршка во нивната земја.

Helpful Unhelpful

82 of 92 people found this page helpful