Skip to main content

Сакам да понудам курс кој треба да се одвива повеќе пати.Треба ли да го објавам повеќе пати во Каталогот за Курсеви? - Knowledgebase / Еразмус+ можности / Објавување на список - School Education Gateway Support

Сакам да понудам курс кој треба да се одвива повеќе пати.Треба ли да го објавам повеќе пати во Каталогот за Курсеви?

Authors list

Ако го организирате истиот курс повеќе пати, потребно е да го креирате курсот само еднаш во Каталогот за Курсеви. За да се додадат неколку датуми, користете ја опцијата 'повеќе сесии'. Можете да најдете инструкции како да го направите тоа на Еразмус+ Туторијали (page 17).

Helpful Unhelpful

4 of 4 people found this page helpful