Skip to main content

Јас сум индивидуален наставник и сакам да превземам наставни задачи или менторство при работа. Можам ли да поставам мој сопствен оглас? - Knowledgebase / Erasmus+ opportunities / Publishing a listing - School Education Gateway Support

Јас сум индивидуален наставник и сакам да превземам наставни задачи или менторство при работа. Можам ли да поставам мој сопствен оглас?

Authors list

Да, можете да доставите барање за можност за мобилност како индивидуа. За да го направите тоа, ве молиме логирајте се на Мој Профил > Можности за Мобилност > Додади можност за мобилност. Потоа селектирајте "Барање за можност за мобилност". Ве молиме имајте во предвид дека за да ја превземете активноста за мобилност, мора да бидете поврзани со училиште и организација. Ако веќе го знаете училиштето за кое сте заинтересирани ви препорачуваме да ги контактирате директно. Ако сакате да пребарувате за повеќе училишта, можете да погледнете на веб сајтот на еТвининг.

Helpful Unhelpful

3 of 3 people found this page helpful