Skip to main content

Го заборавив моето корисничко име/лозинка. Што треба да направам? - Knowledgebase / Акаунти, Регистрација & Логирање - School Education Gateway Support

Го заборавив моето корисничко име/лозинка. Што треба да направам?

Authors list

Доколку сте ги заборавиле Вашите податоци за логирање, можете да ја ресетирате вашата лозинка преку "Заборавено корисничко име/лозинка?" линкот коj што се наоѓа на прозорецот за логирање (до коj што може да пристапите преку синото копче во горниот десен агол). Ќе добиете е-пошта која што го содржи вашето корисничко име и новата лозинка. Откако ќе се логирате на сајтот треба да ја промените таа лозинка на вашата Профил страница.

Ве молиме имајте во предвид дека ако првото логирање на сајтот го направите користејќи постоечки еТвининг акаунт или акаунт од социјален медиум, нема да можете да ја користите опцијата за ресетирање на лозинката. Во тој случај ве молиме ресетирајте ги вашите податоци на еТвининг или на соодветниот вебсајт на социјалниот медиум, потоа користете ги новите за да се логирате на Училишната Образовна Порта.

Helpful Unhelpful

26 of 52 people found this page helpful