Skip to main content

Заинтересиран сум за организација регистрирана на Училишната Образовна Порта и би сакал да добивам информации за нејзините курсеви и други огласи. Како можам да ги добијам тие информации? - Knowledgebase / Еразмус+ можности / Наоѓање на листа - School Education Gateway Support

Заинтересиран сум за организација регистрирана на Училишната Образовна Порта и би сакал да добивам информации за нејзините курсеви и други огласи. Како можам да ги добијам тие информации?

Authors list

Можете да следите организација за да добивате нови информации по електронска пошта во врска со нови листи кои организацијата ги поставува на веб страната на Училишната Образовна Порта. За да го направите тоа, одете на профил страната на организацијата и кликнете "Следи ја организацијата". Исто така можете да пристапите до оваа функција на било која од деталните страници поставени од таа организација. За да престанете да добивате е-пошта со новости, кликнете "Отследи ја организацијата".

Helpful Unhelpful

7 of 8 people found this page helpful