Skip to main content

Како може да добивам информации за нови курсеви, огласи за можност за мобилност и/или стратешко партнерство? - Knowledgebase / Еразмус+ можности / Наоѓање на листа - School Education Gateway Support

Како може да добивам информации за нови курсеви, огласи за можност за мобилност и/или стратешко партнерство?

Authors list

Имате опција на неделно ниво по електронска пошта да добивате информации за најновите листи кои сте ги пребарувале. За да добивате известувања за едно од вашите пребарувања, одете на Мој Профил > Курсеви / Можности за Мобилност / Стратешко Партнерство > Омилени пребарувања. Потоа кликнете "Известете ме" под зачуваното пребарување за кое сакате да добивате новости. Секое пребарување што сте го направиле можете да го зачувате во Каталогот на деловите за Курсеви / Можности за Мобилност / Стратешко Партнерство.

Helpful Unhelpful

8 of 12 people found this page helpful