Skip to main content

Како може да предложам содржина на Училишната Образовна Порта? - Knowledgebase / Уредувачка содржина ( статии & видеа) - School Education Gateway Support

Како може да предложам содржина на Училишната Образовна Порта?

Authors list

Доколку имате интересна содржина која сакате да биде објавена на Училишната Образовна Порта одете на оваа онлајн форма за да испратите предлог за содржина. Пред да испратите, ве молиме погледнете ги нашите видови на содржина и месечни теми. Доколку сакате да предложите содржина за специфична месечна тема, ве молиме испратете ја три месеци порано. За жал не можеме да ги објавиме сите предложени содржини, но издавачкиот тим ги прегледува сите предлози и ќе ги информира испраќачите дали материјалот е одбран за објавување. Ние исто така го задржуваме правото да ја измениме секоја доставена содржина пред објавувањето.

Helpful Unhelpful

46 of 52 people found this page helpful