Skip to main content

Како можам да го деактивирам мојот профил/да ги отстранам сите лични податоци од мојот профил? - Knowledgebase / Акаунти, Регистрација & Логирање - School Education Gateway Support

Како можам да го деактивирам мојот профил/да ги отстранам сите лични податоци од мојот профил?

Authors list

Доколку сакате некои лични податоци да отстраните од вашиот профил, ве молиме контактирајте ја службата за помош. За повеќе информации, ве молиме погледнете ја нашата Политика за приватност.

Helpful Unhelpful

10 of 19 people found this page helpful