Skip to main content

Може ли да избришам листа што сум ја креирал? - Knowledgebase / Еразмус+ можности / Објавување на список - School Education Gateway Support

Може ли да избришам листа што сум ја креирал?

Authors list

Во секое време може да избришете ваша листа, освен ако тие веќе не биле оценети или прегледани. За да го направите тоа, ве молиме одете на вашиот профил и на панелот на администраторот со вашите работи (на пример одете на "Курсеви" потоа "Мои Курсеви"). Најдете го тоа што сакате да го избришете и кликнете на "Избриши" линкот под него.

Helpful Unhelpful