Skip to main content

Дали може различни сесии од курсевите да се одвиваат на различни локации? - Knowledgebase / Еразмус+ можности / Објавување на список - School Education Gateway Support

Дали може различни сесии од курсевите да се одвиваат на различни локации?

Authors list

Во моментов, можете да одберете само една локација за различни сесии на вашиот курс. Ако вашиот курс се одвива на две различни локации, ви предлагаме да креирате две различни листи за курсот. Ве молиме видете го примерот подолу:

 • Курс АБВ во Италија
  • Датуми на сесии 1
  • Датуми на сесии 2
  • Датуми на сесии 3
 • Курс АБВ во Полска
  • Датуми на сесии 1
  • Датуми на сесии 2
  • Датуми на сесии 3
Helpful Unhelpful

2 of 3 people found this page helpful