Kuka voi julkaista ilmoituksen ja miten ilmoitusten laatua valvotaan? - Tietokanta / Erasmus+ -ohjelma / Ilmoituksen etsiminen - School Education Gateway Support

Kuka voi julkaista ilmoituksen ja miten ilmoitusten laatua valvotaan?

Authors list

Kuka tahansa voi julkaista kurssin, liikkuvuusmahdollisuuden tai pyynnön strategiseen kumppanuushankkeeseen School Education Gateway -sivustolla. Ilmoituksen luomisen ainoa ehto on, että käyttäjällä pitää olla oma käyttäjätili, joka on yhdistetty johonkin organisaatioon, ja organisaatiolla pitää olla Erasmus+ -ohjelman edellyttämä PIC-koodi (Participant Identification Code).

Sivustolla luetellut kurssit, liikkuvuusmahdollisuudet ja pyynnöt strategisiin kumppanuushankkeisiin ovat tarjouksia itsenäisiltä organisaatioilta, joita pyydetään noudattamaan School Education Gateway -sivuston käyttöehtoja. Euroopan komissio tai kansalliset toimistot eivät tarkista eivätkä hyväksy ilmoituksia etukäteen.

Euroopan komissio ei ole vastuussa sisällöstä, toteutuksesta eikä hallinnosta. Käyttäjät voivat ilmoittaa sisällöstä tai organisaatiosta, jota he pitävät lainvastaisena tai loukkaavana. Sivuston järjestelmänvalvojaan voi ottaa yhteyttä tukisivujen kautta.

Hyödyllinen Hyödytön

Henkilöt, jotka pitivät tätä sivua hyödyllisenä: 6 / 6