Mistä voin saada lisätietoa Erasmus+ -rahoitusmahdollisuuksista? - Tietokanta / Erasmus+ -ohjelma / Erasmus+ funding opportunities and applications - School Education Gateway Support

Mistä voin saada lisätietoa Erasmus+ -rahoitusmahdollisuuksista?

Authors list

Tarkemmat tiedot Erasmus+ -ohjelman rahoitusmahdollisuuksista, hakuehdoista ja määräajoista saat käymällä Erasmus+ -sivustolla ja lukemalla uusimman ohjelmaoppaan. Voit myös ottaa yhteyttä kansalliseen toimistoosi ja kysellä lisätietoja.

Hyödyllinen Hyödytön

Henkilöt, jotka pitivät tätä sivua hyödyllisenä: 3 / 3