Millaisia laitteita tai ohjelmistoja tarvitsen, että kurssille osallistuminen onnistuu? - Tietokanta / Verkkokurssit / Rekisteröityminen ja ilmoittautuminen - School Education Gateway Support

Millaisia laitteita tai ohjelmistoja tarvitsen, että kurssille osallistuminen onnistuu?

Authors list

Verkkokurssille osallistumiseen ei tarvita muuta kuin vakaa internetyhteys ja uusin versio jostakin yleisimmistä selaimista.

Teacher Academyn verkkokurssien seuraamiseen parhaiten sopivat selaimet ovat Chrome tai Firefox, mutta myös Internet Explorer, Windows Edge tai Safari toimivat.

Joillakin kursseilla tarjoamme webinaareja, jotka ovat tunnin mittaisia reaaliaikaisia verkkoseminaareja Adobe Connect -palvelun kautta. Joissakin järjestelmissä sinua ehkä pyydetään lataamaan pieni ohjelma, että tämä palvelu toimii. Näissä webinaareissa ei tarvita nettikameraa eikä mikrofonia.