Julkaisin kurssin jokin aika sitten, mutta en löydä sitä enää kurssiluettelosta. Mistä se johtuu? - Tietokanta / Erasmus+ -ohjelma / Ilmoituksen julkaiseminen - School Education Gateway Support

Julkaisin kurssin jokin aika sitten, mutta en löydä sitä enää kurssiluettelosta. Mistä se johtuu?

Authors list

Kurssien näkyvissä olo liittyy niiden alkamis- ja päättymispäiviin. Kurssin päätyttyä se ei enää näy kurssiluettelon hakutuloksissa. Jos kurssisi ei ole vielä päättynyt, mutta se ei siltikään näy luettelossa, kannattaa tarkistaa, oletko merkinnyt alkamis- ja päättymispäivät oikein. Huomioithan myös, että kurssit näytetään oletusarvoisesti aikajärjestyksessä aikaisimmasta kurssista alkaen. Eli mitä enemmän aikaa on vielä kurssin alkamiseen, sitä alempana se näkyy listalla.

Hyödyllinen Hyödytön

Henkilöt, jotka pitivät tätä sivua hyödyllisenä: 5 / 6