Olen opettaja, ja haluaisin hakeutua johonkin opetustehtävään tai työnseurantaan. Voinko julkaista oman ilmoituksen? - Tietokanta / Erasmus+ -ohjelma / Ilmoituksen julkaiseminen - School Education Gateway Support

Olen opettaja, ja haluaisin hakeutua johonkin opetustehtävään tai työnseurantaan. Voinko julkaista oman ilmoituksen?

Authors list

Kyllä, voit julkaista pyynnön liikkuvuusmahdollisuuteen yksittäisenä henkilönä. Kirjaudu sisään ja valitse Oma profiili >> Liikkuvuusmahdollisuudet >> Lisää liikkuvuusmahdollisuus. Valitse sen jälkeen ”Liikkuvuusmahdollisuus: pyyntö”. Huomioithan, että voidaksesi osallistua liikkuvuustoimintoon sinun tulisi silti kuulua johonkin kouluun tai organisaatioon. Kui teate juba, milline kool teid huvitab, soovitame nendega otse ühendust võtta. Kui soovite rohkem koole sirvida, võite uurida ka eTwinningu veebilehte.

Hyödyllinen Hyödytön

Henkilöt, jotka pitivät tätä sivua hyödyllisenä: 4 / 4