Olen unohtanut käyttäjätunnukseni/salasanani. Mitä minun pitäisi tehdä? - Tietokanta / Tilit, rekisteröityminen ja kirjautuminen - School Education Gateway Support

Olen unohtanut käyttäjätunnukseni/salasanani. Mitä minun pitäisi tehdä?

Authors list

Jos olet unohtanut sisäänkirjautumistietosi, voit nollata salasanasi Unohditko käyttäjätunnuksen/salasanan? -linkistä, johon pääset kirjautumisikkunasta (napsauttamalla sinistä Kirjaudu/Rekisteröidy-painiketta sivun oikeassa yläkulmassa). Saat sähköpostiviestin, joka sisältää käyttäjätunnuksesi ja uuden salasanan. Kun olet kirjautunut sivustolle, vaihda tämä salasana profiilisivullasi.

Huomioithan, että jos alun perin kirjauduit sivustolle olemassa olevalla eTwinning-tilillä tai sosiaalisen median tilillä, et voi käyttää salasanan nollaustoimintoa. Tässä tapauksessa nollaa eTwinningin tai kyseisen sosiaalisen median sivuston tunnistetietosi ja kirjaudu School Education Gateway -sivustolle näillä uusilla tiedoilla.

Hyödyllinen Hyödytön

Henkilöt, jotka pitivät tätä sivua hyödyllisenä: 3 / 8