Olen kiinnostunut organisaatiosta, joka on rekisteröitynyt School Education Gateway -sivustolle, ja haluaisin saada tietoa sen kursseista ja muista ilmoituksista. Kuinka voin saada näitä tietoja? - Tietokanta / Erasmus+ -ohjelma / Ilmoituksen etsiminen - School Education Gateway Support

Olen kiinnostunut organisaatiosta, joka on rekisteröitynyt School Education Gateway -sivustolle, ja haluaisin saada tietoa sen kursseista ja muista ilmoituksista. Kuinka voin saada näitä tietoja?

Authors list

Voit seurata organisaatiota, jolloin saat sähköpostitse tiedotteen uusista ilmoituksista, joita se on julkaissut School Education Gateway -sivustolla. Siirry organisaation profiilisivulle ja napsauta ”Seuraa organisaatiota”. Tähän toimintoon pääsee myös kaikilta tämän organisaation julkaisemien ilmoitusten sivuilta. Jos et enää halua saada sähköpostitiedotteita, napsauta ”Lopeta organisaation seuraaminen”.