Kuinka ilmoittaudun Teacher Academyn verkkokurssille? - Tietokanta / Verkkokurssit / Rekisteröityminen ja ilmoittautuminen - School Education Gateway Support

Kuinka ilmoittaudun Teacher Academyn verkkokurssille?

Authors list

Jos haluat ilmoittautua verkkokurssille, sinun pitää ensin rekisteröityä School Education Gateway -portaalin käyttäjäksi. Jos se tuntuu vaikealta, lue pikaopas. Kun olet kirjautunut sisään tai luonut käyttäjätilisi, siirry Teacher Academy -osioon nähdäksesi tarjolla olevat verkkokurssit. Valitse kurssi ja siirry linkistä kurssin verkkosivulle, jossa on ilmoittautumispainike. Jos et näe ilmoittautumispainiketta, varmista, että olet kirjautunut sisään.

Hyödyllinen Hyödytön

Henkilöt, jotka pitivät tätä sivua hyödyllisenä: 4 / 5