Miten voin saada tietoa uusista kursseista, liikkuvuusmahdollisuuksista ja strategisista kumppanuushankkeista? - Tietokanta / Erasmus+ -ohjelma / Ilmoituksen etsiminen - School Education Gateway Support

Miten voin saada tietoa uusista kursseista, liikkuvuusmahdollisuuksista ja strategisista kumppanuushankkeista?

Authors list

Voit tilata yhdestä tallentamastasi hausta viikoittaisen sähköpostitiedotteen. Se sisältää uusimmat ilmoitukset, jotka vastaavat ilmoittamiasi hakukriteerejä. Tilaa tiedote valitsemalla Oma profiili > Kurssit / Liikkuvuusmahdollisuudet / Strategiset kumppanuushankkeet > Tallennetut haut. Napsauta sen jälkeen Ilmoita minulle -painiketta sen tallennetun haun alta, josta haluat tilata tiedotteen. Voit tallentaa minkä tahansa haun, jonka olet tehnyt Kurssiluettelo-, Liikkuvuusmahdolisuudet- tai Strategiset kumppanuushankkeet -osiossa.

Hyödyllinen Hyödytön

Henkilöt, jotka pitivät tätä sivua hyödyllisenä: 3 / 3