Voitteko auttaa kouluani Erasmus+ -hakulomakkeen täyttämisessä? - Tietokanta / Erasmus+ -ohjelma / Erasmus+ funding opportunities and applications - School Education Gateway Support

Voitteko auttaa kouluani Erasmus+ -hakulomakkeen täyttämisessä?

Authors list

Valitettavasti School Education Gateway ei voi tarjota tällaista tukea. Ota yhteyttä kansalliseen toimistoosi ja selvitä, millaista tukea sieltä on saatavissa.

Kannattaa tutustua hyväksyttyjen Erasmus+ -projektien tietokantaan. Sieltä voi saada hyödyllisiä vinkkejä oman hakemuksen tekemiseen.

Hyödyllinen Hyödytön

Henkilöt, jotka pitivät tätä sivua hyödyllisenä: 5 / 5