Miten koulu/opettaja voi tietää, täyttääkö kurssi tai jokin muu tarjous Erasmus+ -hakemuksen vaatimukset? - Tietokanta / Erasmus+ -ohjelma / Erasmus+ funding opportunities and applications - School Education Gateway Support

Miten koulu/opettaja voi tietää, täyttääkö kurssi tai jokin muu tarjous Erasmus+ -hakemuksen vaatimukset?

Authors list

Tällä hetkellä kursseja tai muita tarjouksia ei hyväksytä etukäteen. Kehotamme kouluja käyttämään harkintakykyään valitessaan kursseja tai suunnitellessaan muuta toimintaa. Kannattaa myös huomioida, että kurssin, liikkuvuusmahdollisuuden tai strategisen kumppanuushanketarjouksen valitseminen tietokannasta ei takaa, että koululle myönnetään Erasmus+ -apuraha. Kurssin, liikkuvuusmahdollisuuden tai strategisen kumppanuushankkeen ei myöskään tarvitse olla listattu School Education Gateway -sivustolla, että sen voisi sisällyttää Erasmus+ -hakemukseen.

Hyödyllinen Hyödytön

Henkilöt, jotka pitivät tätä sivua hyödyllisenä: 4 / 4