Hvorfor kan eTwinning-brugere logge ind på School Education Gateway, men ikke omvendt? - Videnbase / Konti, registrering og login - School Education Gateway Support

Hvorfor kan eTwinning-brugere logge ind på School Education Gateway, men ikke omvendt?

Authors list

Lærere med en eTwinning-konto kan bruge den samme konto til login på School Education Gateway-webstedet. Det er for at gøre det lettere for eTwinning lærere at bruge School Education Gateway. Enhver, der ikke har en eTwinning-konto kan nemt oprette en School Education Gateway-konto. I modsætning til eTwinning er School Education Gateway åben for alle interesserede og ikke kun lærere. Brugere kan derfor ikke bruge deres School Education Gateway-konto til at logge på eTwinning, som vedbliver at være en platform for undervisere, og hvor nye medlemmer godkendes og autoriseres af den nationale supportenhed i de respektive lande.

Hjælpsom Unyttig information

4 af 4 personer fandt denne side nyttig