Hvem kan opslå et emne? - Videnbase / Muligheder i Erasmus+ / Udgive et opslag - School Education Gateway Support

Hvem kan opslå et emne?

Authors list

Enhver kan opslå et kursus, mobilitetsmulighed eller en anmodning om et strategisk partnerskab på School Education Gateway. Den eneste betingelse for et opslag er, at brugerne skal have en individuel login-konto tilknyttet en organisation, og hver organisation skal have en Deltager-identifikationskode (PIC). Når kontoen er oprettet, kan brugeren opslå emner i alle sektioner. Afsendere anmodes om at respektere Vilkår og betingelser for School Education Gateway.

Hjælpsom Unyttig information

20 af 22 personer fandt denne side nyttig