Hvilken slags udstyr eller software skal jeg bruge for at kunne deltage i et kursus? - Videnbase / Online kurser / Registrering & tilmelding - School Education Gateway Support

Hvilken slags udstyr eller software skal jeg bruge for at kunne deltage i et kursus?

Authors list

For at deltage i et online kursus, skal du have adgang til en stabil internetforbindelse, og den seneste version af en af de gængse internet-browsere.

Teacher Academy's online kurser udnyttes bedst med Chrome eller Firefox, men er også certificerede til Internet Explorer, Windows og Safari.

I nogle fag vil vi tilbyde webinars, som er 1 timers live online seminarer, hvor vi benytter et værktøj kaldet Adobe Connect. På visse systemer kan du blive bedt om at downloade et lille stykke software for at disse værktøjer fungerer korrekt. Du behøver ikke at have et webcam og mikrofon til disse kurser.