Jeg har glemt mit brugernavn eller kodeord. Hvad skal jeg gøre? - Videnbase / Konti, registrering og login - School Education Gateway Support

Jeg har glemt mit brugernavn eller kodeord. Hvad skal jeg gøre?

Authors list

Hvis du har glemt dine loginoplysninger , kan du nulstille din adgangskode via linket "Glemt login/adgangskode", som findes i login-vinduet (som du kan tilgå via den blå knap i browservinduets øverste, højre hjørne). Du vil modtage en email med dit brugernavn og en ny adgangskode. Når du har logget på webstedet igen, kan du redigere denne adgangskode i din profil, hvis du ønsker det.

Vær venligst opmærksom på at hvis du først har logget på webstedet gennem en eksisterende eTwinning-konto eller en social media-konto, kan du ikke bruge funktionen til nulstilling af adgangskode. I så fald skal du nulstille dine legitimationsoplysninger på eTwinning eller det respektive sociale medies hjemmeside og derefter bruge de nye oplysninger til at logge ind på School Education Gateway.

Hjælpsom Unyttig information

3 af 8 personer fandt denne side nyttig