Hvordan tilmelder jeg mig et online kursus på Teacher Academy? - Videnbase / Online kurser / Registrering & tilmelding - School Education Gateway Support

Hvordan tilmelder jeg mig et online kursus på Teacher Academy?

Authors list

For at tilmelde dig et online kursus, skal du først registreres som bruger på School Education Gateway-platformen. Hvis du synes det er svært, kan du følge denne vejledning. Når du har oprettet din brugerkonto og er logget på, skal du gå til Teacher Academy for at se de tilgængelige online kurser. Vælg kurset og gåt til "kursets hjemmeside", hvor du kan klikke på knappen "Tilmeld nu". Hvis du ikke ser denne knap, skal du tjekke, at du er logget ind.

Hjælpsom Unyttig information

4 af 6 personer fandt denne side nyttig