Hvordan kan jeg få information om nye kurser, mobilitetsmuligheder og strategiske partnerskaber? - Videnbase / Muligheder i Erasmus+ / Finde et opslag - School Education Gateway Support

Hvordan kan jeg få information om nye kurser, mobilitetsmuligheder og strategiske partnerskaber?

Authors list

Du kan vælge at modtage en ugentlig e-mail med opdateringer om de nyeste tilføjelser, der matcher søgekriterierne i en af dine gemte søgninger. Hvis du gerne vil have nyheder om en af dine søgninger, skal du gå til Min profil > Kurser / Mobilitetsmuligheder / Strategiske partnerskaber > Gemte søgninger. Klik derefter på "Giv mig besked" under de respektive gemte søgning, du ønsker at modtage opdateringer om. Du kan gemme en søgning du tidligere har kørt i Kursuskatalog / Mobilitetsmuligheder / Strategiske partnerskaber.

Hjælpsom Unyttig information

2 af 2 personer fandt denne side nyttig