Hvordan kan jeg foreslå indhold til School Education Gateway? - Videnbase / Redigeret indhold (artikler & videoer - School Education Gateway Support

Hvordan kan jeg foreslå indhold til School Education Gateway?

Authors list

Har du interessant indhold, du gerne vil have offentliggjort på School Education Gateway? Brug denne online formular til at sende os forslag til indhold. Inden du sender os indhold, kan du se på vores forskellige indholdstyper og de månedlige emner. Hvis du gerne vil foreslå indhold til et bestemt månedligt emne, kan du indsende dem tre måneder i forvejen. Vi kan desværre ikke offentliggøre alt foreslået indhold, men redaktionen gennemgår alle forslag og vil informere afsenderen om materialet er udvalgt til offentliggørelse. Vi forbeholder os også ret til at redigere indsendt indhold inden offentliggørelse.

Hjælpsom Unyttig information

7 af 7 personer fandt denne side nyttig