Hvordan kan jeg tilføje en organisation til min profil? - Videnbase / Konti, registrering og login - School Education Gateway Support

Hvordan kan jeg tilføje en organisation til min profil?

Authors list

For at føje en organisation til din profil skal du først tjekke, om din organisation allerede eksisterer i databasen. Vi anbefaler, at du først søger efter din organisation via PIC (Participant Identification Code). Hvis du ikke kender den, kan du søge på placering.

Organisationsprofilerne i denne database er brugeroprettede og indeholder muligvis endnu ikke din by eller organisation. Hvis din organisation ikke blev fundet, kan du selv oprette dens profil. I dette tilfælde bliver du automatisk admin af profilen. Hvis din organisation allerede er blevet oprettet af en anden bruger, kan du sende en anmodning om medlemsskab til den aktuelle admin, som enten kan acceptere eller afslå den. Hvis din anmodning bliver accepteret, bliver du dermed medlem af denne organisation.

Alle medlemmer af en organisation kan tilføje, redigere og slette opslag. Organisationens admin kan også redigere information og kontaktoplysninger om organisationen, og kan tilføje og slette andre medlemmer og overføre admin-rettigheder til et andet medlem.

Hjælpsom Unyttig information

3 af 3 personer fandt denne side nyttig