Kan I hjælpe min skole med at udfylde Erasmus+ programmet? - Videnbase / Muligheder i Erasmus+ / Erasmus+ funding opportunities and applications - School Education Gateway Support

Kan I hjælpe min skole med at udfylde Erasmus+ programmet?

Authors list

Desværre kan School Education Gateway ikke yde en sådan støtte. Kontakt dit nationale agentur for at se, hvilken støtte de kan give.

Du vil eventuelt finde det nyttigt at se i databasen over godkendte Erasmus+ projekter for at finde tips og ideer til din egen ansøgning.

Hjælpsom Unyttig information

3 af 3 personer fandt denne side nyttig