Hvordan kan jeg som skole/lærer vide, om et kursus eller andre tilbud kvalificerer til Erasmus+ programmet? - Videnbase / Muligheder i Erasmus+ / Erasmus+ funding opportunities and applications - School Education Gateway Support

Hvordan kan jeg som skole/lærer vide, om et kursus eller andre tilbud kvalificerer til Erasmus+ programmet?

Authors list

I øjeblikket er der ingen forudgående accept af kurser eller andre tilbud. Vi anmoder om, at skolerne bruger deres kritiske sans ved ved valg af kurser eller planlægning af andre aktiviteter. At vælge et kursus, en mobilitetsmulighed eller tilbud om et strategisk partnerskab fra databasen garanterer ikke, at skolen vil modtage et Erasmus+ tilskud. Det ikke nødvendigt for et kursus, en mobilitetsmulighed eller et strategisk partnerskab at være opført i School Education Gateway for at være med i Erasmus+ programmet.

Hjælpsom Unyttig information

2 af 2 personer fandt denne side nyttig